Yritys

Yritys

Konkurssi Publishing on pieni musiikkikustannusta tekevä yritys Helsingistä, joka toimii Konkurssi Recordsin sateenvarjon alla. Konkurssi Publishing keskittyykin ensisijaisesti huolehtimaan Konkurssi Recordsin julkaisujen kustannusoikeuksiin liittyvistä asioista. Toimintaa vetää Jaana Karila.

Konkurssin repertuaariin kuuluu kappaleita seuraavilta artisteilta: Johannes Raitjoki, Color Dolor, MIAU, Rinaldi Luhtala Jazz Project ja Kaarina Salonen Band.

Musiikin käyttämiseen eri tarkoituksissa ja paikoissa (elokuvat, mainokset jne.) tarvitaan tekijänoikeuksiin liittyviä lupia ja mikäli haluat käyttää kustantamaamme musiikkia, pystymme tarjoamaan apuamme siinä viidakossa. Pienenä toimijana tiedämme tarkasti kustantamamme musiikin taustat, kappaleiden syntymiseen vaikuttaneet henkilöt, heidän arvomaailmansa ja pystymme helposti selvittämään, onko lupia kappaleiden käyttöön mahdollista saada. Yritämme toiminnallamme mahdollistaa sen, että kulloisenkin kappaleen tekijä tai tekijät voisivat keskittyä lupien selvittelyn sijaan itse musiikin tekemiseen.

Valikoimme uusia kappaleita repertuaariimme hyvin tiukalla seulalla. Näin pyrimme huolehtimaan siitä, että meillä olisi aikaa huolehtia jo olemassa olevista kappaleista, niiden oikeuksista ja seurata alati muuttuvan musiikkibisneksen kehitystä. Meidän mielestämme hyvässä kappaleessa on laadukas ja tunteita herättävä teksti, kiinnostava melodia ja kappaleen tulee toimia niin monikerroksisena studioäänityksenä kuin vaikkapa akustisen kitaran kanssa esitettynäkin. Jokaisessa kustantamassamme kappaleessa on mielestämme sitä jotain erityistä mihin uskomme.